Loading

Rregullat per te marre nje Makine me Qera

Per te marre me qera nje makine tek agjensia jone duhet si kusht i pare dhe teper i
rendesishem:

1. Te jesh i pajisur me patente e cila te kete mbi 3 vjet qe te jete leshuar nga organet
perkatese
2. Nje pashaporte te personit te interesuar per identifikimin e sakte te tij ne listen e
personave te padeshirueshem qe disponojne te gjitha agjensite me qera
3. Klienti duhet pyetur, per destinacioni i udhetimit te tij per ti ofruar makinen me te
pershtatshme dhe pse jo me ekonomiken per te.
4. Klienti duhet te vihet ne dijeni qe ne rast aksidenti eshte i mbuluar teresisht vetem
ne rastin kur ai shpallet fajtor siguracioni mbulohen vetem 80% dhe 20% paguan
vete klienti .
5. Gjithmone duhet raport policie ne vendngjarje ne menyre qe ky raport ti kaloje
kompanise se sigurimit qe te mbuloje per demtimin. Ne rast se klienti nuk paraqet
raport demtimi demi paguhet nga vete ai.
6. Makina dorezohet e lare dhe e mbushur plot dhe duhet te kthehet nga klienti ne te
njejtat kushte.
7. Klienti duhet te lere ne zyre nje depozite te vogel,varet nga grupi i makines qe merr
si dhe nje mjet identikifikimi te cilat i kthehen atij pasi dorezon makinen.
8. Makina kthehet ne te njejten ore qe eshte marre,nqs kalojne 3 ore nga orari i
kthimit klienti paguan nje dite me shume.
9. Klienti mund ta marre makinen prane zyres tone ne Tirane ose ne Rinas

1

administrator

Albania Auto

Comments (1 Koment)

Comments (1):

Submit Your Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

2 × five =