Loading

Informacionet e makines

  • Mercedes-Benz Sprinter

    20+1 Vende
  • Mercedes-Benz Sprinter
  • 20+1 Vende
  • Viti 2015
0.00€/për 1 ditë(s)

*** Gamës së automjeteve të “Albania Auto” tashmë i bashkohen dhe 4 Minibus komod për guida turistësh, eskursione, udhëtime në grup etj…
      –  Shërbejmë dhe me Shofer –

Për më shumë info, jeni të mirëpritur të na kontaktoni:
+355682022275
[email protected]

Sherbime Shtese

INFORMACIONET E KLIENTIT

INFORMACION SHTESE