Loading

Informacionet e makines

  • Mercedes-Benz Viano (6+1 Vende)

  • 7 Seats
  • Diesel
  • Automatic
0.00€/për 1 ditë(s)

*** Gamës së automjeteve të “Albania Auto” i bashkohet dhe një Mercedes-Benz Viano (6+1 Vende) version Black, tashmë i gatshëm për guida turistike apo udhëtime familjare brenda dhe jashtë vendit.
      –  Shërbejmë dhe me Shofer –

Për më shumë info, jeni të mirëpritur të na kontaktoni:
+355682022275
[email protected]

Sherbime Shtese

INFORMACIONET E KLIENTIT

INFORMACION SHTESE