Loading

Çfarë dini për ne KUSH JEMI?

ALBANIA AUTO me administrator Adriano Doda dhe me zyre tek Rruga Fortuzi,Tirane u hap me disa makina pastaj biznesi u zgjerua, krijuam klientelen tone dhe fale seriozitetit dhe besimit klientet tane jane te kenaqur…

  • 24 ore ne dizposicionin tuaj...
  • Makinat tona jane te sigurta

Shiko te gjitha Makinat Rezervo Tani

Pyetjet dhe pergjigjet me te shpeshta i gjeni ketu Informacion

– Paraqiten Dokumentat (Pasaporte dhe Leje Drejtimi)
– Behet Pagesa (Cash ose me Karte Krediti / Debiti)
– Lihet Depozite Garancie (Cash + Pasaporte ose me Karte Krediti / Debiti)
– Merret dhe Perdoret Automjeti (Me KUJDES, si te ishte i JUAJI)
– Perdorimin e Automjetit (Shqiperi dhe Jashte)
– Siguracion te Plote (TPL dhe Kasko)
– Kilometra Pa Limit
– Asistence 24 Ore
– Taksat dhe TVSH (20%)
Per te marre automjete me qera, cdo klient duhet te paraqese:
– Pasaporte dhe,
– Leje Drejtimi
Pagesa e qerase behet e plote ne momentin qe merret automjeti me qera.
Pagesa mund te kryhet me:
– Cash ose,
– Karte Krediti / Debiti
Per te marre automjete me qera, cdo klient duhet te lere garanci deri ne momentin e kthimit te automjetit.
Depozita e garancise varet nga lloji i automjetit dhe fillon nga € 100.
Garancia mund te lihet me:
– Cash + Pasaporte ose,
– Karte Krediti / Debiti
Vetem Pasaporta sherben si garanci ne rastet kur klientet nuk kane karte krediti/debiti.
Asnje lloj dokumenti tjeter nuk pranohet.
– Qeraja Ditore: 24 ore.
– Vonesa: 1 ore falas. Pas 1 ore me 1/4 e qerase ditore cdo ore. Pas 4 oresh paguhet 1 dite shtese.
– Karburanti: Automjeti merret me karburant dhe duhet te kthehet ne te njejtin nivel.
– Pastertia: Automjeti merret i lare brenda dhe jashte dhe duhet te kthehet i lare.
– Udhetim Jashte Shqiperise: Klientet duhet te blejne Kartonin Jeshil ne kufi.
– Marrje / Lenie Jashte Orarit: Falas.
– Marrje / Lenie ne Aeroport: Falas.
– Shofere te Tjere: Falas.
– Karrike Femijesh: 5€/dita .
– Zinxhire Debore: Falas.

Per me shum informacion ju lutem na Kontaktoni

  • Adresa: Rruga Fortuzi (Perball Ministrise se Arsimit) Tirane
  • 1000
  • Telefononi: +355 68 2022275
  • Fix: +355 42 224013
  • Orari: 09:30-21:00
  • Shiko ne Harte