Loading

RREGULLAT PER TE MARRE NJE MAKINE ME QERA

Po ju paraqesim nje material ku mund te gjeni te pershkruar cdo kusht dhe procedure qe veprohet
kundrejt sherbimit te ri qe do te ofrojme, ate te dhenies se makinave me qera.

Per te marre me qera nje makine tek agjensia jone duhet si kusht i pare dhe teper i rendesishem:
1. Te jesh i pajisur me patente e cila te kete mbi 2 vjet qe te jete leshuar nga organet perkatese
2. Nje pashaporte te personit te interesuar per identifikimin e sakte te tij ne listen e personave te
padeshirueshem qe disponojne te gjitha agjensite me qera.
3. Klienti duhet pyetur, per destinacioni i udhetimit te tij per ti ofruar makinen me te pershtatshme
dhe pse jo me ekonomiken per te.
4. Makina dorezohet e lare dhe me te njejtin nivel karburanti sic e ka marre diten e marrjes dhe duhet te kthehet nga klienti ne te njejtat kushte.
5. Klienti duhet te lere ne zyre nje depozite te vogel,varet nga grupi i makines qe merr si dhe nje mjet
identikifikimi te cilat i kthehen atij pasi dorezon makinen.
6. Makina kthehet ne te njejten ore qe eshte marre, cdo mbi 1 ore paguhet me 30% nese nuk eshte ne dijeni kompania.
7.  Qiramarresi duhet te vihet ne dijeni qe cdo makine eshte me limit kilometrash.
8. Klienti mund ta marre makinen prane zyres tone ne Tirane ose ne Airport (TIA)

JU MIREPRESIM! 

 


Adresa: Rruga Fortuzi, Tirane
Web: www.albania-auto.com
Email: [email protected]
Tel: +355 682022275
Fix: +355 42224013