Loading

 

Mercedes Benz S-Class

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1 Dite - 150€ / 2-3 dite -  140€/ 4-7 Dite - 130€/ 8-14 Dite - 120€/ 15-22 Dite - 100€/ 23-30 Dite - 90€/  
2009 Benzine Automatike 250 rezervo

Porsche Cayenne

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite - 120€/ 4-8 dite - 100€/ 9-15 Dite - 85€/ 16-23 Dite - 75€/ 24-30 Dite - 66€/  
2006 Benizne/Gaz Automatike 250 rezervo

Audi A6

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 dite 60€/ 4-10 dite 50€/ 11-22 dite 40€/ 23-30 dite 30€ 
2006 Nafte Auto 25000 rezervo

Volkswagen Touran 6+1

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite - 40€/ 4-8 dite -  37€/ 9-15 Dite - 35€/ 16-23 Dite - 28€/ 24-30 Dite - 25€/
2005 Nafte Automatike 250 rezervo

Citroen C4

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite - 35€/ 4-8 dite - 31€/ 9-15 Dite - 27€/ 16-23 Dite - 23€/ 24-30 Dite - 19€/  
2008 Nafte Automatik/Tronic 250 rezervo

Mercedes Benz C-Class

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite - 40€/ 4-8 dite - 36€/ 9-15 Dite - 32€/ 16-23 Dite - 28€/ 24-30 Dite - 25€/  
20102 Nafte Automatic 250 rezervo

Opel Corsa Automatike

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite - 30€/ 4-8 dite - 25€/ 9-16 Dite - 22€/ 17-23 Dite - 18€/ 24-30 Dite - 15€/  
2008 Benzine Automatike 250 rezervo

Mercedes Benz A-Class

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite - 35€/ 4-8 dite -  32€/ 9-15 Dite - 27€/ 16-23 Dite - 25€/ 24-30 Dite - 21€/
2006 Nafte Automatike 250 rezervo

Opel Corsa Manual

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite - 30€/ 4-8 dite - 26€/ 9-15 Dite - 22€/ 16-23 Dite - 18€/ 24-30 Dite - 15€/  
2007 Benzine Manual 250 rezervo

Skoda Roomster

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite - 35€/ 4-8 dite -  32€/ 9-15 Dite - 28€/ 16-23 Dite - 25€/ 24-30 Dite - 20€/
2008 Nafte Manual 250 rezervo

Toyota Yaris

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite – 30€/ 4-8 dite –  26€/ 9-15 Dite – 22€/ 16-23 Dite – 18€/ 24-30 Dite – 15€/
2015 Diesel Auto 250 rezervo

Seat Ibiza

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite - 30€/ 4-8 dite -  25€/ 9-15 Dite - 20€/ 16-23 Dite - 17€/ 24-30 Dite - 14€/
2006 Nafte Manuale 250 rezervo

Toyota Land Crusier

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1 Dite -  90€/ 2 - 4 Dite - 80€/ 5-8 Dite - 70€/ 9-15 Dite - 50€/ 16-23 Dite - 40€/ 24-30 Dite - 30€
2004 Nafte Manuale 250 rezervo

Mercedes-Benz Viano (6+1 Vende)

Duke filluar nga 0.00€ / per day
*** Gamës së automjeteve të “Albania Auto” i bashkohet dhe një Mercedes-Benz Viano (6+1 Vende) version Black, tashmë i gatshëm për guida turistike apo udhëtime familjare brenda dhe jashtë vendit.       –  Shërbejmë dhe
2008 Diesel Automatic 25000 rezervo

Mercedes-Benz Viano (7+1)

Duke filluar nga 0.00€ / per day
*** Gamës së automjeteve të “Albania Auto” tashmë i bashkohen dhe 4 Minibus komod për guida turistësh, eskursione, udhëtime në grup etj…       -  Shërbejmë dhe me Shofer - Për më shumë info,
2007 Nafte Automatic 250 rezervo

Mercedes-Benz Sprinter 2017

Duke filluar nga 0.00€ / per day
*** Gamës së automjeteve të “Albania Auto” tashmë i bashkohen dhe 4 Minibus komod për guida turistësh, eskursione, udhëtime në grup etj…       -  Shërbejmë dhe me Shofer - Për më shumë info,
2017 Nafte Manuale 250 rezervo

Mercedes-Benz Sprinter

Duke filluar nga 0.00€ / per day
*** Gamës së automjeteve të “Albania Auto” tashmë i bashkohen dhe 4 Minibus komod për guida turistësh, eskursione, udhëtime në grup etj…       -  Shërbejmë dhe me Shofer - Për më shumë info,
2015 Nafte Manual 250 rezervo

AUDI A4

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite – 50€/ 4-8 dite – 45€/ 9-15 Dite – 40€/ 16-23 Dite – 35€/ 24-30 Dite – 30€/
2009 Nafte Automatike 250 rezervo

Chrysler Voyager

Duke filluar nga 0.00€ / per day
1-3 Dite – 40€/ 4-8 dite –  35€/ 9-15 Dite – 30€/ 16-23 Dite – 27€/ 24-30 Dite – 24€/
2005 Nafte Manual 250 rezervo